Ključarski servis, hitne intervencije, otključavanje svih vrsta brava uključujući i za automobile

Turistički program

Turistički program

Sefovi i trezori

Bez obzira radi li se o hotelima ili apartmanima i sobama, gosti žele da ima imovina bude na sigurnom. Iako nitko ne putuje sa zlatninom i velikom količinom gotovine, sigurnost koju im možete pružiti za dokumente i tehničku robu je stvar koju će svaki gost uzeti u obzir kada odlučuje o rezervaciji smještaja.

Za Vaš objekt možemo osigurati sefove različitih razina sigurnosti, ali ono što je bitno u turističkom programu je da nudimo kvalitetne sefove, prikladnih dimenzija s brzom ugradnjom i prihvatljivom cijenom.

Iskustvo je pokazalo da sef minimalnih dimenzija laptopa smješten u sobi gostima znači i jednu brigu manje, a to su spremni i platiti, iako i manji sefovi u sobi znače više sigurnosti za gosta.

trezori_07

Sustavi zaključavanja za turističke objekte

Sustavi zaključavanja za turističke objekte se mogu jednostavno optimizirati što donosi dodatne uštede za vlasnike uz dodatnu sigurnost za goste.

U ponudi imamo od jednostavnijih mehaničkih sustava do iznimno naprednih tehnoloških rješenja. Bitno je naglasiti da nudimo i mogućnost postavljanja mehaničkog sustava koji se u sljedećoj fazi može nadograditi na napredniji mehatronički ili elektronski sustav pristupa.
Tako imate sigurnost investicije koju možete fazno nadograđivati.

U mogućnosti smo postojeće mehaničke brave, cilindre i sustave zaključavanja unaprijediti na višu razinu elektronskog ili mehatroničkog načina upravljanja i to tako da nije potrebno vršiti dodatne građevinske radove, provlačenje kablova, itd.

Ovisno o tome jeli potrebno osigurati sustav zaključavanja za hotel ili manji objekt s apartmanima u mogućnosti smo složiti cjenovno prihvatljiva i visokokvalitetna rješenja koja će Vam omogućiti jednostavno upravljanje različitim razinama pristupa i brzu reakciju u slučaju gubitka ključa ili kartice. Visoka fleksibilnost, kompatibilnost i mogućnosti integracije su ono što je potrebno vašem turističkom objektu kada govorimo o sustavu zaključavanja. Za goste to znači povećanu sigurnost, a za vas dugoročnu uštedu i sigurnost investicije.

 

Napredna rješenja za ormariće

Zaključavanje ormarića u dijelovima objekta gdje gostima nije prikladno nositi i paziti na ključeve a potrebno je osigurati zaključavanje u ponudi imamo napredna rješenja iz linije CodeLocks. Iznimno jednostavno i visokokvalitetno rješenje koje se može ugraditi na postojeće brave prikladno je posebno za svlačionice na bazenu, wellnessu, teretani i slično. Osim vaše uštede na ključevima, gostima ćete omogućiti dodatni komfor jer ključeva na koje treba paziti jednostavno – nema.

codelocks

Graviranje

U našem lasersko-graverskom centru za Vaš turistički objekt, bez obzira radi li se o apartmanu, hotelu ili turističkom naselju, izrađujemo široku lepezu turističke signalizacije: hotelski natpisi, unutarnja signalizacija hotela i apartmana, brojevi soba, katna usmjerenja, znakovi upozorenja, oznake kategorizacije, privjesci, itd. Različiti, oblici i veličine nam nisu nikakav problem kao niti izbor materijala počevši od plexija i inoxa preko raznih vrsta drva pa do mesinga.